Thousands of tomato varieties are available today, but have tasted the blue ones?.
الآلاف من أصناف الطماطم (البندورة) تتوفر هذه الأيام، لكن هل تذوقت الزرقاء منها؟
Personaly, I didn't. Tomato varieties available these days, range widely in size, shape and color. When fully mature, they come in all shades of crimson, white, yellow, pink, orange, green, brown and shiny deep purple. There are also striped, mottled, fuzzy, etc.
| شخصيًا أنا لم أذقها. تتنوع أصناف الطماطم (البندورة) المتوفرة هذه الأيام على نطاق واسع حجماً وشكلاً لوناً. وهي تأتي عندما تنضج تمامًا بجميع درجات اللون القرمزي والأبيض والأصفر والوردي والبرتقالي والأخضر والبني والأرجواني العميق اللامع. وهناك أيضًا المخطط منها والمرقش والمموج وغي ذلك.
|