Is it a hoax or Japan's Best New Invention?
هل هي كذبة أم أنها أفضل اختراع ياباني؟
Japanese scientist Mitsuyuki Ikeda, at the Environmental Assessment Center in Okayama, has developed a "burger" made from protein extracted from human feces. He seeks alternative proteins by recycling the protein-rich human waste: sewage mud – poop. | إيكيدا ميتسويوكي عالم ياباني يعمل في مركز تقييم البيئة في أوكاياما، طور "برغر" مصنوع من البروتين المستخرج من براز الإنسان. وذلك خلال سعيه لإيجاد بروتينات بديلة عن طريق إعادة تدوير فضلات البشر الغنية بالبروتين: طين المجاري - أو البراز. |
Shit burger برغر البراز
Ikeda's process begins by extracting protein and lipids from the "mud." The lipids are then combined with a reaction enhancer, then whipped into "meat" in an exploder and then he adds soya and steak sauce to make it savory. Currently, the price of the poop burgers are 10-20 times that of regular meat, due to the cost of research, but Ikeda feels they will be less than meat in a few years. This news was published mid 2011. I wonder if by now some burger producers have benifited from feces protein? (Source) | تبدأ عملية ايكيدا باستخراج البروتين والدهون من "الطين" ثم تخلط الدهون مع محسن تفاعلي، ثم تخفق في جهاز لتصبح "لحوم" ثم تضاف الصويا وصلصة الستيك المركزة لجعله لذيذا. حاليا، يصل سعر برغر البراز 10-20 أضعاف اللحوم العادية، نظرا لتكايف البحث، ولكن العالم إيكيدا يشعر بأنها سوف تقل عن اللحوم في غضون سنوات قليلة. نشر هذا الخبر منتصف عام 2011. وأتساءل فيما إذا كان بعض منتجي البرغر بعد هذه السنوات قد استفادوا من بروتين البراز؟ (المصدر) |
Watch the video شاهد الفيديو
You may like to read these قد ترغب بقراءة ما يلي
0 comments:
Post a Comment