By Amin Sarhan - Jul 18, 2012

Patisseries of Luigi Benedicenti
حلويات لويجي بينيديشنتي


Oil paintings? No way! But they are!   لوحات زيتية؟ غير ممكن! ولكنها فعلا لوحات!ـ


Luigi Benedicenti, Italian artist born in 1948 in Torino, Italy. Critics define his work as 'Realismo Estremo' or 'Extreme Realism'. He is closely tied to the movement of hyper-realism of the late sixties and early seventies of the twentieth century. Luigi replaces the fish and meat that used to decorate the dining rooms of the leisure class with contemporary Italian patisserie, ice cream, classy drinks and others. That does not mean he is not good at painting human subjects. To judge him just see the last two paintings in this article.

لويجي بينيديشنتي، فنان إيطالي ولد عام 1948 في تورينو بايطاليا. يصف النقاد أعماله "بالواقعية المتطرفة" وهو مرتبط ارتباطا وثيقا بحركة الواقعية الفائقة التي ظهرت في أواخر الستينات وأوائل السبعينات من القرن العشرين. يستبدل لويجي السمك واللحوم التي كانت تستخدم لتزيين قاعات الطعام من بيوت الأغنياء بحلويات (باتسري) إيطالية معاصرة وآيسكريم ومشروبات أنيقة وغير ذلك. وهذا لا يعني أنه غير كفء في رسم الإنسان. لكي تحكم عليه شاهد آخر لوحتين في هذا المقال.

















Seeing too many patisserie paintings, I thought that Luigi only excels in food paintings, but as soon as saw his self portrait and other portraits I realized that he is a master.
بالنظر إلى كثرة لوحات الحلويات اعتقد أن لوغي يبدع في رسم لوحات المأكولات فقط، ولكنني عندما رأيت لوحة صورته الشخيصة أيقنت أنه فنان بارع.




You may like to read these    قد ترغب بقراءة ما يلي

Paintings Excel Real Photos - Part 1

Paintings Excel Real Photos - Part 2

Paintings Excel Real Photos - Part 3

Obsession of Hyper-realistic Painting

1 comments:

zeiad said...

يسلمو الايادي ..... رائع

Post a Comment