Do you think, vine leaves are the only leaves that are stuffed and cooked?
Stuffed berry leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق التوت
Stuffing vine leaves with rice and meat حشي ورق العنب بالرز واللحم
Stuffed cabbage leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الملفوف أو الكرنب
Stuffed lettuce leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الخس
Stuffed spinach leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق السبانخ
Stuffed turnip leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق اللفت
Stuffed radish leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الفجل
Stuffed 'Ox tongue' leaves [Recipe] [الوصفة] نبات اللسينة أو ورق اللسان أو لسان الثور
Stuffed chard leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق السلق
Stuffing strawberry leaves حشي ورق الفراولة
Differentiate between vine, strawberry and berry when buying. [Here]
أتظنون أن ورق العنب هو الوحيد الذي يُحشى و يطبخ؟
Do you know that many other green leaves are stuffed as will? The list includes: berry leaves, lettuce leaves, turnip leaves, radish leaves, strawberry leaves, spinach leaves, chard leaves, cabbage leaves and 'ox tongue' leaves. Do you know that the UNESCO has included Azerbaijan's stuffed vine leaves into its intangible Cultural Heritage Lists. | هل تعلم أن العديد من الأوراق الخضراء الأخرى تُحشى كذلك؟ وتشمل القائمة: أوراق التوت وأوراق الخس وأوراق اللفت وأوراق الفجل وأوراق الفراولة وأوراق الملفوف وأوراق السبانخ وأوراق السلق و أوراق اللسان أو اللسينة. وهل تعلم أن اليونسكو قد أدرجت ورق العنب المحشي الأذربيجاني في قوائم التراث الثقافي العالمي الغير محسوس. |
Stuffed berry leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق التوت
Stuffed vine leaves are very famous in the Mediterranean cuisine and surrounding regions including the Balkans, the South Caucasus, Central Asia, and the Middle East. The taste may vary from one house to another, due to different ingredients and spices. Most commonly leaves are stuffed with rice and minced meat. Meat stuffed leaves are generally served warm, while the stuffed leaves prepared with olive oil are generally served cold. The name of this dish varies from one country to another. | بشتهر محشي ورق العنب في موائد البحر المتوسط والمناطق المحيطة بها بما في ذلك بلاد البلقان وجنوب القوقاز وآسيا الوسطى والشرق الأوسط. وقد يختلف الطعم من منزل إلى آخر، بسبب اختلاف المكونات والتوابل. وعادة ما تكون الأوراق محشوة بالرز واللحم المفروم. ويتم تقديم الأوراق المحشوة باللحم عادة ساخنة، بينما يقدم طبق الأوراق المحشوة المحضرة بزيت الزيتون عادة باردة. يختلف اسم هذا الطبق من بلد إلى آخر. |
Stuffing vine leaves with rice and meat حشي ورق العنب بالرز واللحم
Stuffed cabbage leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الملفوف أو الكرنب
Stuffed lettuce leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الخس
Stuffed spinach leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق السبانخ
Stuffed turnip leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق اللفت
Stuffed radish leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق الفجل
Stuffed 'Ox tongue' leaves [Recipe] [الوصفة] نبات اللسينة أو ورق اللسان أو لسان الثور
Stuffed chard leaves [Recipe] [الوصفة] محشي ورق السلق
Stuffing strawberry leaves حشي ورق الفراولة
Differentiate between vine, strawberry and berry when buying. [Here]
عند الشراء ميز ما بين ورق العنب وأوراق الفراولة والتوت. [هنا]
You may like to read these قد ترغبون بقراءة ما يلي
0 comments:
Post a Comment