Most likely you haven't unless you attended a Sardinian traditional wedding!!
Sources: Vera in Cucina, Sardinia Exclusive المصادر:ـ
على الأرجح لم يحصل إلا إذا كنت قد حضرت حفلة زفاف تقليدية في سردينيا!!
In Sardinia island, there is a time honored tradition of elaborate and intricate decoration of celebration breads for weddings and also for Pasqua (Easter). The bread is called Pane Pasquelina, or in local dialect known as Su Coccoi or Pane Coccoi. | في جزيرة سردينيا، يوجد تقليد قديم من الزخرفة المعقدة والمفصلة لخبز احتفالات الزفاف وأيضاً لاحتفالات "الباسكوا" وهو عيد الفصح، ويسمى هذا الخبز باني باسكويلينا أو باللهجة المحلية باسم سو كوكوي أو بان كوكوي. |
Pane Coccoi bread is made from semolina flour, warm water, yeast and salt. Usually raw shell-eggs are placed in the dough decorations then baked into golden bread. | يتكون خبز بان كوكوي من عجينة دقيق السميد والماء الدافئ والخميرة والملح. وعادة ما يتم وضع بيض بقشره داخل زخارف العجينة ثم يخبز حتى يحمر الخبز. |
Sources: Vera in Cucina, Sardinia Exclusive المصادر:ـ
You may like to read these قد ترغبون بقراءة ما يلي
0 comments:
Post a Comment