By Amin Sarhan - Nov 3, 2014

Chill Bite at Ice Bars
لسعة البرد في الحانات الجليدية


All made of ice, walls, seats, tables and even glasses.
كل شيء مصنوع من الجليد، الجدران والمقاعد والطاولات وحتى الأكواب.


Ice Bars are literally the coolest place to have a drink. Cold weather clothing is offered at entrance, as the inside temperature is minus 5 deg or below, which can shock even Siberian residents.

Ice bars have become trendy these days; they spring up everywhere like mushrooms after it rains. You can be surprised that they are not only in cold countries like Sweden, Russia or Canada, but also in hot countries like Dubai, South Africa, India, etc.
الحانات الجليدية هي حرفياً أصقع مكان لتناول المشروب. ولأن درجة الحرارة الداخلية 5 تحت الصفر أو أدنى، والتي يمكن أن تلسع حتى سكان سيبيريا، لذلك يتم تقديم ملابس الجو البارد عند الدخول.

وهذه الحانات الجليدية أصبحت موجة هذه الأيام. إذ أنها تنتشر في كل مكان كما ينمو الفطر بعد المطر. وقد تفاجأ بأنها ليست فقط في البلدان الباردة مثل السويد أو روسيا أو كندا. ولكنها في أيضاً في بلدان حارة مثل دبي وجنوب أفريقيا والهند وغيرها.

Glasses and trays are made of ice   الأكواب والصواني مصنوعة من الجليد


Sharm El Sheikh, Egypt   شرم الشيخ - مصر


Dubai, UAE   دبي - الإمارات





Tokyo, Japan   طوكيو - اليابان




Stockholm, Sweden   ستوكهولم - السويد



Pattaya, Thailand   باتايا - تايلاند



London, UK   لندن - بريطانيا



At Sea on Cruise Ships   وفي البحر على السفن السياحية


Harbin, China   هاربين - الصين


Johannesburg, South Africa   جوهانسبرغ – جنوب أفريقيا


Helsinki, Finland   هلسنكي - فنلاند



Las Vegas, USA   لاس فيغاس - أمريكا



New Delhi, India   نيودلهي - الهند


St. Petersburg, Russia   سانت بطرسبرغ - روسيا


Sydney, Australia   سيدني - استراليا


Orlando, USA   أورلاندو - أمريكا


Milan, Italy   ميلانو - إيطاليا



Copenhagen, Denmark   كوبنهاجن - الدنمارك


Quebec, Canada   كوبيك - كندا



Paris, France   باريس - فرنسا




You may like to read these    قد ترغب بقراءة ما يلي
Kingdom of Fire and Ice
Cruise on Icy Moskva River
Turquoise Frozen Lake
Ice City Festival

0 comments:

Post a Comment