1950's style Massey Harris tractor, hand sculpted out of Irish cheddar cheese.
جرار طراز ماسي هاريس من الخمسينيات، منحوت يدويًا من جبن الشيدر الأيرلندي.
Food carving actually dates back to the 13th century and began with fruits and vegetables. Cheese is a newer (and slightly easier!) medium than most. Any semi-firm cheese: cheddar, Monterey Jack, gouda, or a firm cheese like Parmesan works well.
| في الواقع يعود نحت الطعام إلى القرن الثالث عشر حيث بدأ بالفواكه والخضروات. أما الجبن فهو مادة أحدث (وأسهل قليلاً) من معظم الأغذية. فأي جبن شبه متماسك: مثل الشيدر أو مونتيري جاك أو جوده أو الجبن الصلب مثل بارميزان فإنها يمكن نحته بشكل جيد.
|
Sarah kaufmann the Cheeselady, over 20 years sculpturing cheese sculptures.
سارة كوفمان الملقبة بـ سيدة الجبن ولها أكثر من 20 عامًا وهي تقوم بنحت الأجبان.
Many ladies have excelled in carving big cheese sculptures. The British food artist Prudence Staite hand sculpted the shown tractor to celebrate the launching of Lidl Ireland's range of Rathdaragh Irish cheese at the 2013 National Ploughing Championships, the biggest Agricultural Show in Europe.
| وقد برعت العديد من السيدات في المنحوتات الكبيرة من الجبن. فمنحوتة الطعام الجرار المعروض قامت بها فنانة نحت الطعام البريطانية برودنس ستايت يدويًا للاحتفال بإطلاق مجموعة أجبان الأيرلندية في بطولة 2013 الوطنية للحراثة، وهو أكبر معرض زراعي في أوروبا.
|
One cheese project of artist Prudence Staite مشروع جبن للفنانة برودنس ستايت
Colosseum of Roma الكولوسيوم الروماني
The declaration of independence is immortalized in a block of cheddar.
تخليد إعلان الاستقلال في كتلة من جبنة الشيدر.
Other cheese sculptures مجسمات جبن أخرى
The Irish cheese tractor جرار الجبن الإيرلندي
You may like to read these قد ترغب بقراءة ما يلي
0 comments:
Post a Comment