Cherry blossom season crystal clear jelly sweet.
حلوى هلامية شفافة في موسم تزهير الكرز.

Usually Japanese sweets are artistically crafted. Sweets in Japan are called wagashi. Japanese jelly sweets are usually made from agar-agar gelatin which is a jelly-like substance, obtained from algae, discovered around 1658. Japanese welcome spring Sakura Matsuri (cherry blossom festival) with tea, wagashi, cherry blossoms. | عادة ما تكون الحلوى اليابانية مصنوعة باسلوب فني. تدعى الحلويات في اليابان واغاشي. وعادة ما تصنع الحلوى الهلامية اليابانية من جيلاتين أجار أجار وهي عبارة عن مادة تشبه الهلام (الجلي)، تستخرج من الطحالب، اكتشف حوالي عام 1658. يرحب اليابانيون بموسم ساكورا ماتسوري الربيعي (وهو مهرجان تزهيرالكرز) بتقديم الشاي والواغاشي وزهور الكرز. |
Cherry blossom dessert حلوى زهرة الكرز

Cherry blossoms in clear jelly on a base of white chocolate mousse.
زهور الكرز في هلام شفاف على قاعدة من الشوكولاتة البيضاء

Cherry blossom sweets حلوى زهور الكرز


Cherry blossom jelly cake كعكة الهلام بزهور الكرز

Blackcurrant lychee konnyaku jelly حلوى هلامية من فاكهة الليشي وجذور كونياكو

White peach jelly dessert حلوى الدراق الأبيض

Apple jam jelly wagashi حلوى هلام مربى التفاح

Cherry jelly wagashi حلوى هلام بالكرز

Fruits jelly wagashi حلوى هلام الفواكه


Artistic Jelly wagashi أشكال فنية لحلوى الهلام





You may like to read these قد ترغب بقراءة ما يلي
![]() Make Ramadan Desserts by Yourself | ![]() Watermelon In Desserts | ![]() Enticing Delicious Desserts | ![]() Pure Gold Wrapped & Sprinkles Food |
0 comments:
Post a Comment