TOTAL VISITS مجموع الزيارات

By Amin Sarhan - Sep 26, 2016

Are Russian Creative in Food Art?
هل الروس ماهرون في التفنن بتقديم الطعام؟


Herring fish cut as sail ship   سمكة هيرنغ مقطعة بشكل سفينة


It seems Russian are not that artful in creating food art. When you google for "Russian food art", all what will find mocking and ridicule posts of their food art. I am not sure what to say, I found some are OK, some are funny, some are disgusting, some are weird. Judge for yourselves. Anyway, I placed some links to recipes, whenever I found one, for those who are interested.
يبدو أن الروس ليسوا ماهرين في التفنن بتقديم الطعام. فعندما تبحث في جوجل عن "فن الطعام الروسي"، فإن كل ما ستجده استهزاء وسخرية من تفننهم في الطعام. وأنا لست متأكدا ماذا أقول، فبعض ما وجدت مقبول وبعضه مضحك وبعضه مقزز وبعضه مستغرب. فاحكموا أنتم بأنفسكم. على كل فقد وضعت روابط للوصفات، عندما كنت أجدها، لأولئك المهتمين بتحضيرها.

Chicken on a beach   دجاج على الشاطيء


Mice family: salmon slices, grated cheese and quail eggs [recipe]
عائلة الفئران: شرائح سلمون ومبشور الجبن وبيض طيور السمان.


Salad stump made with pancakes [recipe] سلطة الجذع مصنوعة من البانكيك


Fish shaped like a crocodile [recipe] سمكة مشكلة لتشبه التمساح


Coleslaw inside bread slices with cheese sails [recipe]
شرائح خبز محشية سلطة كولسلو وفوقها أشرعة من الأجبان.


Hedgehog Salad: chicken breast, mushrooms, eggs, carrots, lettuce and cheese [recipe]
سلطة القنفذ: صدور دجاج وفطر وبيض وجزر وخس وأجبان.


Salad "Gossamer": chicken breast, mushrooms, eggs and cheese [recipe]
سلطة غوسامر: صدور دجاج وفطر وبيض وأجبان.


Sardine fish sandwiches   سندويشات سمك سردين


Chicken in bikini [recipe] دجاجة بالبكيني


Salad in slippers   سلطة بالشحاطة


Swimming chicken thighs   أفخاد دجاج تستمتع بالسباحة


Sausage and salami turtle   سلحفاة النقانق والسلامي


Chicken friends   الدجاحة الصديقة


You may like to read these    قد ترغب بقراءة ما يلي
Bears Wander with People in Russia
Take Cubewich!! or Other Types of Sandwiches
Tripe Dishes Around the World
Japanese Bento for Kids

0 comments:

Post a Comment